Hlavní navigace

Vymyslete #poslednitweet a vyhrajte iPhone5

7. 11. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Server Lupa.cz a společnost T-Mobile, partner ankety Křišťálová Lupa 2012, pro vás připravili originální soutěž spjatou s tématem slavnostního vyhlášení Konec světa aneb Co čeká na konci tunelu. Zadání je jednoduché. Vymyslete, jak by vypadal tweet, který byste napsali jako úplně poslední na tomto světě, jehož konec nastane 21. 12. 2012. Tento tweet publikujte na svém Twitter účtu s hashtagem #poslednitweet, a to nejpozději do 21. 11. 2012.

Server Lupa.cz a společnost T-Mobile, partner ankety Křišťálová Lupa 2012, pro vás připravili originální soutěž spjatou s tématem slavnostního vyhlášení Konec světa aneb Co čeká na konci tunelu.

Zadání je jednoduché. Vymyslete, jak by vypadal tweet, který byste napsali jako úplně poslední na tomto světě, jehož konec nastane 21. 12. 2012. Tento tweet publikujte na svém Twitter účtu s hashtagem #poslednitweet, a to nejpozději do 21. 11. 2012.

Ze všech příspěvků vybereme ten nejlepší, jehož autor se zúčastní slavnostního vyhlášení ankety v divadle Archa, kde mu bude předán zbrusu nový iPhone5, ze kterého o necelý měsíc později bude moci napsat i svůj skutečný poslední tweet na tomto světě. Soutěž začíná právě… TEĎ!

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).