Hlavní navigace

Vynikající komentáře k situaci v ČT

27. 12. 2000
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

(Minimálně) dva skvělé komentáře k situaci v České televizi se dnes objevily na stránkách českého Internetu. První z nich pochází z pera Jiřího Grygara, který byl předsedou Rady ČT v letech 1992–1997. Druhý komentář, který je značně neotřelý (jako obvykle), ale současně velmi výstižný, přinesly News On Net Ladislava Zajíčka. Přestože to vzhledem k zaměření našeho serveru asi nebude mít velký dopad, Lupa se solidárně staví na stranu „vzbouřenců“. Současně vyzýváme všechny, kterým není osud ČT…

(Minimálně) dva skvělé komentáře k situaci v České televizi se dnes objevily na stránkách českého Internetu. První z nich pochází z pera Jiřího Grygara, který byl předsedou Rady ČT v letech 1992–1997. Druhý komentář, který je značně neotřelý (jako obvykle), ale současně velmi výstižný, přinesly News On Net Ladislava Zajíčka.


Přestože to vzhledem k zaměření našeho serveru asi nebude mít velký dopad, Lupa se solidárně staví na stranu „vzbouřenců“. Současně vyzýváme všechny, kterým není osud ČT lhostejný, aby se zúčastnili pravidelných demonstrací, které se konají každý den v 19:00 před budovou zpravodajství ČT v Praze na Kavčích horách. Sami tam chodíme už od Štědrého dne – a k vidění jsou tam i různé známé tváře českého Internetu. :-)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je někdejším šéfredaktorem serveru Lupa. V současné době už se psaní věnuje pouze v míře menší než malé, a to zásadně pro radost.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).