Hlavní navigace

Vyšel Firefox 2.0 RC3

17. 10. 2006
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Mozilla včera uvolnila Firefox 2.0 RC3. Mělo by se jednat o už poslední testovací verzi před vydáním ostrého Firefoxu 2.0 (JasnaPaka Blog). Firefox 2.0 se chystá na trh ve stejnou dobu jako Microsoft plánuje vydat Internet Explorer 7. Mozilla do nové verze svého v současnosti vlajkového produktu přichystala řadu vylepšení. Vedle nového instalačního průvodce a upraveného vzhledu se uživatelé dočkají ochrany před phishingem, správy vyhledávacích modulů, vylepšení prohlížení stránek v panelech,…

Mozilla včera uvolnila Firefox 2.0 RC3. Mělo by se jednat o už poslední testovací verzi před vydáním ostrého Firefoxu 2.0 (JasnaPaka Blog).

Firefox 2.0 se chystá na trh ve stejnou dobu jako Microsoft plánuje vydat Internet Explorer 7. Mozilla do nové verze svého v současnosti vlajkového produktu přichystala řadu vylepšení. Vedle nového instalačního průvodce a upraveného vzhledu se uživatelé dočkají ochrany před phishingem, správy vyhledávacích modulů, vylepšení prohlížení stránek v panelech, podpory JavaScriptu 1.7, vylepšené podpory RSS, funkce pro obnovu omylem zavřených stránek a podobně. (Changelog)

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).