Hlavní navigace

Vyšla druhá betaverze Internet Exploreru 8

27. 8. 2008
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Microsoft splnil svůj slib, že druhou betaverzi připravovaného Internet Exploreru 8 vydá ještě během srpna. Zájemci si již mohou stáhnout Internet Explorer 8 Beta 2 z webu Microsoftu. Nová testovací verze je k dispozici pro Windows XP a novější v angličtině, němčině, čínštině a japonštině. Na seznamu funkcí je InPrivate Browsing, tedy avizovaný režim se zvýšenou mírou anonymity surfování. Internet Explorer 8 Beta 2 přináší dále například ochranu před weby šířícími malware, XSS filtr, našeptávač…

Microsoft splnil svůj slib, že druhou betaverzi připravovaného Internet Exploreru 8 vydá ještě během srpna. Zájemci si již mohou stáhnout Internet Explorer 8 Beta 2 z webu Microsoftu. Nová testovací verze je k dispozici pro Windows XP a novější v angličtině, němčině, čínštině a japonštině.

Na seznamu funkcí je InPrivate Browsing, tedy avizovaný režim se zvýšenou mírou anonymity surfování. Internet Explorer 8 Beta 2 přináší dále například ochranu před weby šířícími malware, XSS filtr, našeptávač u pole pro vyhledávání, funkce Accelerators a Web Slices, vylepšenou správu oblíbených položek a historie navštívených stránek.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).