Hlavní navigace

Vzniká speciální web, který se bude zabývat kauzou Radia Wave

21. 11. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
21. 11. 2008

Na internetu se ode dnešního odpoledne objeví nový web, který se bude věnovat výhradně kauze Radia Wave, veřejnoprávní rozhlasové stanici pro mladé, a snaze Rady Českého rozhlasu o likvidaci tohoto programu. Připravuje jej společnost X Zone Media, která pro Radio Wave dodávala magazín Ride Zone o extrémních sportech. Po obvinění Radia Wave z propagace fašismu a prohlášení programového ředitele ČRo Richarda Medka, že posluchači této stanice nejsou budoucností národa, firma spolupráci s ČRo přerušila.

MMF24

Jde o vážné pochybení nejen radních Jiřího Floriana a Antonína Zelenky, Dany Jaklové, programového ředitele Richarda Medka, ale také vedení celého Českého rozhlasu, míní o problémech Radia Wave ředitel X Zone Media Robin Čumpelík. Špatné je, že už nyní se připouští další možné investice a opětovné budování značky. Jestli se bude čekat na dobu digitalizace, tak je další otázkou, jestli má Wave v digitálu se současným balíkem ročních investic význam, dodal.

Na dnešní odpoledne pak X Zone Media připravila veřejnou diskusi se studenty Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně na téma Vysílání veřejnoprávního rádia pro mladé. Akce proběhne u příležitosti festivalu Mixer v areálu Svit, budova č. 12, od 13:45 hod.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).