Hlavní navigace

Vzniká společnost Telefónica O2 Business Solutions

18. 12. 2008
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Telefónica O2 dnes oznámila, že se její dceřinné firmy Deltax Systems a Telefónica O2 Services spojují do jedné společnosti jménem Telefónica O2 Business Solutions, která se bude zabývat konzultacemi, systémovou integraci a poskytováním řízených služeb. Posláním společnostiTelefónica O2 Business Solutions bude výrazně přispět mateřské společnosti k získání nejvyšší pozice na žebříčku poskytovatelů služeb ICT, říká Salvador Anglada, generální ředitel Telefóniky O2. Rozhodnutí představenstva…

Telefónica O2 dnes oznámila, že se její dceřinné firmy Deltax Systems a Telefónica O2 Services spojují do jedné společnosti jménem Telefónica O2 Business Solutions, která se bude zabývat konzultacemi, systémovou integraci a poskytováním řízených služeb. Posláním společnostiTe­lefónica O2 Business Solutions bude výrazně přispět mateřské společnosti k získání nejvyšší pozice na žebříčku poskytovatelů služeb ICT, říká Salvador Anglada, generální ředitel Telefóniky O2. Rozhodnutí představenstva integrovat naše aktivity v oblasti ICT do jednoho subjektu přinese hned několik výhod. Jde zejména o zjednodušení modelu řízení a procesů, lepší využití zdrojů a zvýšení provozní efektivity, dodává. (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).