Hlavní navigace

Vznikne kromě rádií i digitální televize Hey?

1. 8. 2007
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 322915
1. 8. 2007

Ostravský podnikatel Radim Pařízek, majitel severomoravského Rádia Čas, spoluvlastník rozhlasové sítě Hey a držitel-nedržitel vysílací licence pro dětskou digitální televizi Pohoda si nechal registrovat ochranné známky TV Hey a TV Hej. Patentový úřad žádosti přijal 25. července a nyní prověřuje, zda tyto známky nekolidují s některými už existujícími patenty.

BRAND24

O registraci slovních názvů nepožádal přímo Pařízek, ale jeho společnost TP Pohoda, která loni v dubnu získala od Rady pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV) licenci pro celoplošné zemské digitální vysílání stanice TV Pohoda. Před časem si takto Pařízek požádal o registraci ochranných známek Televize Stodolní a TV Stodolní, ale tehdy nebyla žadatelem společnost TP Pohoda, ale Pařízkovo Rádio Čas.

Je to jedna z možných uvažovaných odnoží TV Pohoda, komentoval podání žádosti Pařízek. K registraci názvů TV Hey a TV Hej se serveru DigiZone.cz nepodařilo získat vyjádření. Není tak jasné, zda má jít o samostatnou digitální stanici, případně jen součást projektu TV Pohoda nebo internetové televizní vysílání z rozhlasového studia ostravského rádia Hey.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).