Hlavní navigace

Windows Marketplace se dočkal českého počasí

12. 10. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

V posledních dnech rychlým tempem přibývá kvalitních českých aplikací na Windows Phone. Microsoft nedávno ohlásil prvních sto českých aplikací. Dnes nabídku kvalitních aplikací rozšířila česká aplikace Počasí, díky které získáte přehled o aktuální teplotě, větru, srážkách a vývoji počasí přímo ve vašem městě. Aktualizace dat probíhají každých 30 minut a odpovídají tak vždy aktuální situaci.

V posledních dnech rychlým tempem přibývá kvalitních českých aplikací na Windows Phone. Microsoft nedávno ohlásil prvních sto českých aplikací.

Dnes nabídku kvalitních aplikací rozšířila česká aplikace Počasí, díky které získáte přehled o aktuální teplotě, větru, srážkách a vývoji počasí přímo ve vašem městě. Aktualizace dat probíhají každých 30 minut a odpovídají tak vždy aktuální situaci.

Praktickým rozšířením aplikace je živá dlaždice (tzv. Live Tile), na které se bude automaticky zobrazovat aktuální nebo zítřejší teplota včetně ikony. Funkce „Ranní předpověď na displeji“ vám každé ráno při probuzení telefonu zobrazí předpověď na aktuální den.Informace o počasí dodává server In-počasí. Ten tak již svoji aplikaci nabídl pro nejperspektivnější platformy operačních systémů na mobilní telefony: Android, Windows Phone a iOS.

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).