Hlavní navigace

Windows Vista žně prodejcům hardwaru nepřinášejí

2. 4. 2007
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Zhruba v polovině února jsme vás informovali, že Windows Vista v USA podpořila prodej nových počítačů. Novější čísla už tak optimistická pro prodejce hardwaru nejsou. Předzásobené obchody, čekající hlad zákazníků po nových výkonných sestavách s Windows Vista, se obrovské poptávky zatím nedočkaly. Poněkud překvapivě není znát vstup nového operačního systému na trh ani v oblasti prodeje operačních pamětí. Přitom Windows Vista nároky na operační paměť posouvají oproti Windows XP opět výrazně dále…

Zhruba v polovině února jsme vás informovali, že Windows Vista v USA podpořila prodej nových počítačů. Novější čísla už tak optimistická pro prodejce hardwaru nejsou. Předzásobené obchody, čekající hlad zákazníků po nových výkonných sestavách s Windows Vista, se obrovské poptávky zatím nedočkaly. Poněkud překvapivě není znát vstup nového operačního systému na trh ani v oblasti prodeje operačních pamětí. Přitom Windows Vista nároky na operační paměť posouvají oproti Windows XP opět výrazně dále a většina počítačů se bez rozšíření paměti před upgradem na nová Windows neobejde. (cdr.cz)

Prodejnosti samotných Windows Vista jsme se věnovali v nedávné zprávičce Jak se na trhu doopravdy daří novým Windows Vista?

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).