Hlavní navigace

Yahoo bude mít (opět) nového CEO, Scott Thompson končí po menším skandálu

14. 5. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

CEO Yahoo, Scott Thompson, končí po kontroverzi vyvolané uvedením nezískaného vzdělání v životopise. Vysvětlení v podobě „stážistky“ (či „stážisty“) zjevně nepostačilo. Dočasným CEO se stal Ross Levinsohn, doposud zodpovědný za americkou část Yahoo a prodej inzerce. Mimo Thompsona ale končí i další ředitelé u Yahoo, jejichž odchod byl původně plánovaný až na léto. V praxi to může znamenat změnu strategie Yahoo, zejména s ohledem na zájmy Levinsohna. Yahoo by se tak opět mohlo více zaměřit na…

CEO Yahoo, Scott Thompson, končí po kontroverzi vyvolané uvedením nezískaného vzdělání v životopise. Vysvětlení v podobě „stážistky“ (či „stážisty“) zjevně nepostačilo. Dočasným CEO se stal Ross Levinsohn, doposud zodpovědný za americkou část Yahoo a prodej inzerce.

Mimo Thompsona ale končí i další ředitelé u Yahoo, jejichž odchod byl původně plánovaný až na léto. V praxi to může znamenat změnu strategie Yahoo, zejména s ohledem na zájmy Levinsohna. Yahoo by se tak opět mohlo více zaměřit na média a obsah. A Levinsohn bude mít zcela určitě zájem pozici dočasného CEO proměnit na pozici pevnou.

Zdroj: Yahoo Officially Confirms ATD Report on CEO Changes and Proxy Settlement

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Konzultant a publicista, provozuje www.pooh.cz. Podle některých si myslí, že rozumí všemu, sám je však přesvědčen o pravém opaku a ani v 30+ letech nedokázal přijít na to, jak mít peníze a nepracovat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).