Hlavní navigace

Z1 a Óčko podepíšou tříleté kontrakty s CDG

29. 5. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 322915
29. 5. 2009

Smlouvy o šíření signálu až na tři roky by mohla firma Czech Digital Group podepsat s televizemi Z1 a Óčko, které nyní vysílají ve třetím multiplexu provozovaným touto skupinou. „Je velmi pravděpodobné, že se v nejbližších dnech dohodneme a podepíšeme smlouvu. Bude se jednat o tříletý kontrakt s tím, že vždy na konci roku bude možné odstoupit,“ uvedl pro E15 ředitel zpravodajské Z1 Martin Mrnka. Podobný postup potvrdil pro E15 i ředitel hudebního Óčka Jiří Balvín. „Podmínky jsou podobné, jako u dosavadní smlouvy,“ dodal.

BRAND24

Uzavření dlouhodobých kontraktů bylo jedním z cílů CDG před vypršením dosavadních krátkodobých smluv s televizemi. V multiplexu 3 vysílá ještě lifestylová TV Public, kromě ni je v Praze zastoupena i křesťanská televize Noe. I Public TV potvrdila jednání o setrvání v pozemním multiplexu. „Jednáme o tom, jak bude vypadat smlouva pro nadcházející období se stávajícím operátorem,“ sdělila pro E15 výkonná ředitelka Public TV Renata Pešková.

Podrobněji jsme o multiplexu CDG psali v samostatném článku na Digizone.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor byl šéfredaktorem severu Digitálně.tv, oficiálního státního informačního webu k přechodu na digitální televizní vysílání. V minulosti vedl internetové deníky RadioTV.cz a RadioTV.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).