Hlavní navigace

Začíná další ročník hokejové NHL, volně přenášených zápasů bude minimum

7. 10. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

„Fanoušci se mohou na Nova Sport těšit na 7 živých přenosů týdně, za celou sezonu stanice nabídne přibližně 250 zápasů,“ prozradila PR koordinátorka Novy Ivana Chodurová.

Ve čtvrtek 9. října, krátce po půlnoci, začne na obrazovkách kanálů mediální skupiny Nova další ročník kanadsko-americké hokejové soutěže NHL. Ani v tom aktuálním se nic v rozdělení zápasů na jednotlivé stanice měnit nebude. Většinu jich tedy uvidí diváci na Nově Sport, případně portálu Voyo.cz, zbytek pak na volně šířeném Fandovi. Tento program by v říjnu měl odvysílat čtyři zápasy, jak vyplývá z aktuálního rozpisu, který dnes Nova zveřejnila. V době od 8. do 31. října by měla Nova na kanálech Nova Sport a Fanda odvysílat celkem 27 utkání.

MMF24

NEPŘEHLÉDNĚTE: Nova bude vysílat Wimbledon minimálně do roku 2017

Fanoušci se mohou na Nova Sport těšit na 7 živých přenosů týdně, za celou sezonu stanice nabídne přibližně 250 zápasů. Jedno páteční utkání bude jako ochutnávku vysílat také volně dostupný kanál pro muže FANDA v rámci tematických Pátků na ledu, přiblížila PR koordinátorka Novy Ivana Chodurová a doplnila, že portál Voyo.cz nabídne také záznamy utkání vždy po dobu 48 hodin od ukončení zápasu. Hokejoví nadšenci se dočkají také 14 zápasů z prvního i druhého kola playoff a všech utkání z kola třetího; chybět nebudou ani všechny přenosy z finálových soubojů o Stanley Cup.

Rozpis říjnových zápasů kanadsko-americké NHL. Tabulku lze zvětšit do původní velikosti
Autor: Nova

Rozpis říjnových zápasů kanadsko-americké NHL. Tabulku lze zvětšit do původní velikosti

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).