Hlavní navigace

Zajímavé aplikace pro Google Android

18. 2. 2009
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Článek s výmluvným názvem Zajímavé aplikace pro Google Android z našeho sesterského serveru Root.cz přináší řadu tipů na zajímavé programy pro systém Google Android. S tímto otevřeným operačním systémem se můžete zatím setkat na komunikátoru T-Mobile G1, který se v České republice oficiálně prodává od 30. ledna. Bez podpisu smlouvy za samotný telefon T-Mobilu zaplatíte 9 999 korun. S předplacenou kartou a kreditem ve výši 250 korun vás T-Mobile G1 vyjde na 10 149 korun. Dotovaná cena začíná již…

Článek s výmluvným názvem Zajímavé aplikace pro Google Android z našeho sesterského serveru Root.cz přináší řadu tipů na zajímavé programy pro systém Google Android.

S tímto otevřeným operačním systémem se můžete zatím setkat na komunikátoru T-Mobile G1, který se v České republice oficiálně prodává od 30. ledna. Bez podpisu smlouvy za samotný telefon T-Mobilu zaplatíte 9 999 korun. S předplacenou kartou a kreditem ve výši 250 korun vás T-Mobile G1 vyjde na 10 149 korun. Dotovaná cena začíná již na symbolické koruně.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).