Hlavní navigace

Zakladatel Galaxie a TV3 Kindernay rozjíždí na východě Čech televizi Zubr

20. 3. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Stanice Zubr je městská televize připravující zpravodajství a publicistiku z Pardubic a okolí. Je neziskovým komunitním projektem spolku KTV Galaxie, jejímž předsedou je právě Martin Kindernay.

Zakladatel televizí Galaxie a TV3, podnikatel Martin Kindernay, bratr stávajícího šéfa chystaného kanálu O2 Sport Marka Kindernaye, rozjíždí prostřednictvím zapsaného spolku KTV Galaxie na východě Čech novou stanici TV Zubr. Na projekt upozornil redakci serveru DigiZone.cz čtenář Tomáš Božek. TV Zubr bude určena pro Pardubický kraj a jde tak již o druhou stanici v tomto regionu, kterou Kindernay za poslední roky rozjíždí. Poměrně nedávno stál jako programový ředitel u zrodu Východočeské televize V1, jenž je dostupná prostřednictvím multiplexu 3 z vysílačů Ještěd, Černá hora, Krásné a Kamenná Horka.

MMF24

ČTĚTE TAKÉ: Trutnovská TV Drak začala testovat v DVB-T, ostré vysílání spustí v září

Městská televize připravující zpravodajství a publicistiku z Pardubic a okolí je neziskovým komunitním projektem spolku KTV Galaxie, z.s., představuje se ve stručné charakteristice na sociální síti Facebook svým divákům nová městská televize. Program má taktéž vlastní webové stránky, které je možné najít na adrese: http://tvzubr.cz/. Jde o videoportál, který taktéž nabídne kromě archivu pořadů také tipy na zajímavé akce a důležité události, které se v Pardubicích odehrály. V aktuální anketě se televize svých diváků ptá, co by chtěli v jejím programu vidět. Na výběr jsou mimo jiné kategorie Krimi, Sport, Kultura či Tipy na výlety.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).