Hlavní navigace

Základní slovenské programy pro služby CS Link a Skylink čeká přesun

18. 10. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
18. 10. 2011

Telekomunikační operátor Towercom chystá ve spolupráci se svými slovenskými partnery přesun tamních základních satelitních programů na nový transpondér (frekvenci). Informuje o tom server SatelitnáTV.sk. DigiZone.cz tuto skutečnost potvrdil výkonný ředitel Skylinku Jaromír Glisník s tím, že tato zpráva zazněla na dnešním setkání obchodních partnerů, které se konalo na Slovensku.

K TÉMATU: Skylink chystá rozšíření nabídky. Otvírá novou satelitní kapacitu

Termín přesunu ještě v tuto chvíli není rozhodnutý. Je to záležitost jednání. Není to přesun na straně Skylinku, ale Towercomu a jeho smluvních partnerů, slovenských stanic, uvedl pro DigiZone.cz Glisník. Towercom je slovenskou obdobou Českých Radiokomunikací a technických operátorem satelitní služby u našich východních sousedů. Přesun se dotkne všech majitelů karet CS Link, Skylink a T-Mobile televize, kteří sledují programy Jednotka, Dvojka, Markíza, Doma, TV JOJ, Plus a TA3.

KL24

Parametry příjmu (jedná se o novou kapacitu Towercomu v Bratislavě): Astra 3B (23,5 stupně východně), 11836/H, FEC 5/6, SR 27500, norma: DVB-S/QPSK.

Až budou známy ohledně této významné operace další informace, DigiZone.cz o nich bude referovat.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).