Hlavní navigace

Založeno Fórum pro vysokorychlostní Internet

31. 5. 2005
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Ministerstvo informatiky zřídilo odborné Fórum pro vysokorychlostní Internet, kde budou zastoupeny osobnosti jak z kruhu poskytovatelů služeb, tak z řad uživatelů, zástupců veřejné i akademické sféry. Hlavním úkolem Fóra bude rozpracovat vládou schválenou Národní politiku pro vysokorychlostní Internet. O personálním složení odborného Fóra bude rozhodnuto v nejbližší době, a to na základě doporučení asociací a dalších ministryní oslovených sdružení a organizací. Je však zakládání fór tou…

Ministerstvo informatiky zřídilo odborné Fórum pro vysokorychlostní Internet, kde budou zastoupeny osobnosti jak z kruhu poskytovatelů služeb, tak z řad uživatelů, zástupců veřejné i akademické sféry. Hlavním úkolem Fóra bude rozpracovat vládou schválenou Národní politiku pro vysokorychlostní Internet. O personálním složení odborného Fóra bude rozhodnuto v nejbližší době, a to na základě doporučení asociací a dalších ministryní oslovených sdružení a organizací. Je však zakládání fór tou správnou cestou? (MI ČR)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor vede tým aliancí a výkonnostního marketingu ve společnosti LMC, nejvýznamnějšího operátora na českém elektronickém trhu práce (www.jobs.cz, www.prace.cz).
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).