Hlavní navigace

Západočeská televize ZAK má po dvou letech od startu 300 tisíc divá­ků týdně

20. 1. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Pro letošní rok se mohou diváci těšit na několik programových novinek. Už na konci loňského roku si stanice nadělila nový internetový portál, kde běží i její on-line stream.

Až tři sta tisíc diváků sleduje aktuálně vysílání západočeské televize ZAK, která je šířena prostřednictvím multiplexu 3 v Plzeňském kraji, na Karlovarsku a Sušicku. V prvním roce vysílání byla sledovanost Televize ZAK 150 tis. diváků týdně, počátkem roku 2013 se zvýšila o více než 115 tis. a nyní ještě o 40 tis. diváků. Trend sledovanosti od spuštění samostatného vysílání TV ZAK je tedy permanentně stoupající, pochválilo si vedení televize, které vychází z průzkumu sledovanosti společnosti Mediaresearch.

ebf - partner 1

Z ARCHIVU: Západočeská TV Zak od podzimu téměř zdvojnásobila počet diváků na 260 tisíc týdně

Opět jsme potěšeni výsledkem průzkumu. Od spuštění nového formátu vysílání na počátku roku 2012 jsme udělali obrovský kus práce a celý náš program se snažíme neustále vylepšovat. To, že sledovanost stoupá, je pro nás výborná zpětná vazba, že jdeme správným směrem, konstatoval výkonný ředitel stanice Marcel Kotyk. Diváci se v letošním roce mohou těšit na programové novinky, už ke konci roku spustila televize novou podobu webových stránek dostupných na adrese www.zaktv.cz, kde je možné sledovat vysílání online.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).