Hlavní navigace

Zařízení využívající Office Communicator už na WinHEC 2007

16. 5. 2007
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Microsoft ve spolupráci se svými hardwarovými partnery hodlá na technologické konferenci WinHEC 2007 udělat další krok na pole VoIP služeb. Na letošním ročníku WinHEC Asus, Samsung a další výrobci představí dohromady asi patnáct zařízení pro on-line komunikaci, která ve firemním prostředí mají nahrazovat běžné telefonní linky. Základem bude technologie Office Communicator, která se momentálně betatestuje. Vedle telefonování by pro nová zařízení neměl být problém přístup k e-mailu nebo instant…

Microsoft ve spolupráci se svými hardwarovými partnery hodlá na technologické konferenci WinHEC 2007 udělat další krok na pole VoIP služeb. Na letošním ročníku WinHEC Asus, Samsung a další výrobci představí dohromady asi patnáct zařízení pro on-line komunikaci, která ve firemním prostředí mají nahrazovat běžné telefonní linky. Základem bude technologie Office Communicator, která se momentálně betatestuje. Vedle telefonování by pro nová zařízení neměl být problém přístup k e-mailu nebo instant-messaging. (CNET News)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).