Hlavní navigace

Železný dostal místo šéfování na Barrandově od Soukupa novou manažerskou funkci

20. 3. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Novou pracovní pozici Železného mediální magnát Jaromír Soukup blíže nespecifikoval. Pravidelná kontaktní sobotní půlhodinka zůstane ve vysílání stanice zachována.

Vedení plnoformátové televize Barrandov se dnes po týdenním mlčení konečně vyjádřilo k odchodu generálního ředitele Vladimíra Železného z této funkce. Informace serveru DigiZone.cz o odchodu Železného se potvrdila, neznamená to ale, že by skupinu Empresa Media úplně opustil. Dlouholetý šéf televize Nova se stává ředitelem strategického rozvoje Empresy. Mediální skupina o tom informovala prostřednictvím týdeníku MarketingSalesMedia. Ten patří stejně jako Barrandov právě do portfolia Empresy.

K TÉMATU: Vladimír Železný už není ředitelem TV Barrandov, skončila i šéfka programu Markéta Zahradníková

Jsem rád, že jsem mohl být u toho, když se televize Barrandov rozhodovala, jakým směrem se vydá. Odvedli jsme do této chvíle velký kus práce a počet diváků roste. Moje mise však nekončí, mění se z výkonné na strategickou, konstatoval ke svému pracovnímu postupu Železný. Práci pro Barrandov ocenil i majitele skupiny Empresa, podnikatel Jaromír Soukup. V oficiálním prohlášení však neuvedl, co bude konkrétně spadat do kompetence Železného v nové pracovní pozici. Generální ředitelkou Barrandova se stala Marcela Hrdá.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Odvolali, neodvolali? Volejte Železnému, pokud máte číslo. Na Barrandově vám nic neřeknou

Marcela Hrdá v sobě spojuje tvrdého a precizního manažera s člověkem s kreativním myšlením, které dnes naše televize potřebuje. I nadále bude zastávat pozici výkonné ředitelky skupiny všech mých mediálních firem a posilovat tak řízení synergických efektů, které mezi nimi vznikají, a současně se stane místopředsedkyní představenstva vydavatelství Empresa Media, uvedl v oficiálním prohlášení Soukup a dodal, že chce z Barrandova udělat televizi, která bude pro své diváky tou nejlepší přítelkyní.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).