Hlavní navigace

Názory k článku Zlevňování mobilních tarifů v Evropě pomalu končí

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 8. 12. 2022 1:51

    Zek

    Uz to plati spoustu let. Operator proste od kazdeho dostane 500/mesicne. Jedine co se meni je mnozstvi dat, pripadne malo vyuzivane minuty/sms. U nas tedy obcas byva zvyseni GB vysvetleno jako zlepseni nabizene sluzby a to jen za nepatrne zvyseni ceny. A stale se najdou lide, co nechapou, ze operator neda min dat za nizsi cenu ;)
    Neni to tak davno, kdyz vsichni meli naprosto stejne tarify za naprosto nahodne ceny, dejme tomu 749. Bylo to divne, ale kdyz to nevadilo.. Od te doby sla cena dolu, data nahoru. Ovsem niz to u nas nepujde. Obcas nabidne nizsi cenu virtual primo vytvoreny operatorem. Tam to najednou jde.
    Lide maji platit a ne byt spokojeny :D

  • 9. 12. 2022 18:10

    Thalarctos

    Nase velka trojka + CTU by zaslouzili obrazne receno kobercovy nalet. Ty lidi mentalne zaostali nekde v 90tkach a mysli si ze budou vymyslet tisice balicku a prodavat minuty ( resp. ted presli na data ) jak gothaj na krame. A uz me ten bordel na koleckach irituje, arabskej trh hadr. Oficialni tarify mimo realitu, kazdej druhej zakos tarif za 80,- pres znameho a zbytek tech normalnich si s nima vydrzkuje 500,-./mesic. Ja nemuzu za to ze v ramci "koknurencniho boje" totalne dohnojili trh a snazej se to zdimat z SOHO. A porad nejaky knu knu. Kouknete se do civilizace a za 20-30Eur unlimited tarif.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).