Hlavní navigace

Zlikvidujte Telecom

25. 10. 2004
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Britské listy minulý týden provokovaly čtenáře, aby začali využívat VoIP, a tím zničili klasické telekomunikační společnosti. (via Oříšek) Volání přes Internet je opravdu výhodné a velké telekomunikační společnosti si uvědomují, že už nebudou vydělávat na přístupu k síti, ale musejí začít prodávat obsah. Ale obávám se, že jak je vidět na příkladu Starzone, abyste měli přístup k obsahu, stejně budete muset být klientem velké telekomunikační společnosti – tím se možnosti výběru z konkurenčních…

Britské listy minulý týden provokovaly čtenáře, aby začali využívat VoIP, a tím zničili klasické telekomunikační společnosti. (via Oříšek) Volání přes Internet je opravdu výhodné a velké telekomunikační společnosti si uvědomují, že už nebudou vydělávat na přístupu k síti, ale musejí začít prodávat obsah. Ale obávám se, že jak je vidět na příkladu Starzone, abyste měli přístup k obsahu, stejně budete muset být klientem velké telekomunikační společnosti – tím se možnosti výběru z konkurenčních nabídek omezují.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor se zabývá výkonovým marketingem na internetu. Pracoval pro Advertures, Dobrý web a Outrider. Martin byl dříve redaktorem Lupy a dalších periodik o IT.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).