Hlavní navigace

Barrandov chystá českou verzi Modrého z neba i magazín s Ivou Kubelkovou

28. 7. 2011
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

Autor: 115393
28. 7. 2011

Splněné sny, To byl váš hit, Máme dítě a Auto Moto Drive. To jsou názvy alespoň některých pořadů, které by se měly od podzimu objevit na obrazovce digitální plnoformátové televize TV Barrandov. Vyplývá to z informací, které má k dispozici server DigiZone.cz. Stanice se k nim však prozatím nechce vyjadřovat kvůli konkurenčnímu boji mezi jednotlivými kanály.

K TÉMATU: TV Barrandov chystá soutěž o nejoblíbenější českou píseň všech dob

Místopředseda představenstva a ředitel vlastní tvorby a marketingové komunikace Barrandova Janis Sidovský uvedl, že formáty Splněné sny a To byl váš hit nasadí stanice od října a představí je na zvláštních PR akcích. Pokud jde o magazíny Auto Moto Drive a Máme dítě, jde o pořady, které budeme vysílat mimo prime time už od září. Kromě nich po prázdninách startuje nový sitcom Ivana Mládka Noha 22 a vrátí se Barrandovský videostop, přiblížil Sidovský.

ČTĚTE TAKÉ: Televize Barrandov připravuje novou rodinnou soutěž Splněné sny

Kdy novinky představí TV Barrandov oficiálně, Janis Sidovský neprozradil. V srpnu to prý ale nebude. V nejbližší době (může to být ještě dnes) stanice počítá s tím, že novinářům zašle takzvaný presskit, který je blíže představí. Splněné sny by měly být podle informací serveru DigiZone.cz tuzemskou verzí pořadu Modré z neba, jež na Slovensku vysílala Markíza. Pořad bude soustředěn především na plnění dětských přání, prozradil serveru DigiZone.cz, který si nepřál být jmenován.

MMF24

NEPŘEHLÉDNĚTE: TV Barrandov chystá konkurenci sobotnímu Autosalonu na Primě

Druhý projekt – To byl váš hit – je hudebně-zábavným pořadem zaměřujícím se na retro vzpomínky, a to jak hudební, tak i vzpomínky na výrobky té doby. Pořad tedy lze hodnotit jako kombinaci Retra, které vysílá Česká televize, a Hitu storočia od STV. V externí produkci, od společnosti Médea, vznikají pilotní díly pořadu Máme dítě, kterým bude provádět Iva Kubelková. Půjde o jakousi obdobu magazínu Maminka s Evou Decastelo. V přípravě je ještě jeden pořad zdravého životního stylu, který však ještě nemá své jméno.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).