Hlavní navigace

Zoznam.sk uvolnil ICQ 6 ve slovenštině

3. 1. 2008
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Komunikační klient ICQ šesté generace se po osmi měsících od uvedení původní verze dočkal oficiální lokalizace do slovenštiny. Postaral se o ní slovenský portál Zoznam.sk. Českým uživatelům nabídl lokalizovanou verzi ICQ 6.0 portál Atlas.cz již loni v květnu a v říjnu přišel s vylepšeným buildem. ICQ 6.0 pro Windows XP a Windows Vista přináší vyšší kvalitu přenosu hlasu, možnost posílat krátké zprávy přímo z okna s kontakty, podporu sjednocování konverzací do jednoho okna, prohledávání seznamu…

Komunikační klient ICQ šesté generace se po osmi měsících od uvedení původní verze dočkal oficiální lokalizace do slovenštiny. Postaral se o ní slovenský portál Zoznam.sk. Českým uživatelům nabídl lokalizovanou verzi ICQ 6.0 portál Atlas.cz již loni v květnu a v říjnu přišel s vylepšeným buildem.

ICQ 6.0 pro Windows XP a Windows Vista přináší vyšší kvalitu přenosu hlasu, možnost posílat krátké zprávy přímo z okna s kontakty, podporu sjednocování konverzací do jednoho okna, prohledávání seznamu kontaktů či nové zpracování historie konverzací. (Živé.sk)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).