Hlavní navigace

Zpravodajský kanál České televize s vylepšenou aplikací pro tablety iPad

8. 8. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
8. 8. 2011

Česká televize nabízí svým divákům ke stažení vylepšenou verzi aplikace zpravodajského kanálu ČT 24. A v čem spočívá konkrétně její inovace? Po zapojení nové technologie jsme zdvojnásobili kvalitu u živého vysílání ČT 24, vybraných videí v reportážích a přidali jsme uživateli žádanou podporu pro multimediální službu AirPlay, uvedl ředitel sekce Nová média Milan Fridrich.

K TÉMATU: ČT 24 ode dneška ve speciální aplikaci pro tablety iPad od Applu

Do konce srpna vydáme ještě jednu aktualizaci ČT 24 na iPadu. Pracujeme na novém multimediálním a interaktivním řešení Hyde Parku, který je spolu s Otázkami Václava Moravce profilovým pořadem zpravodajství ČT, přibližuje dále Fridrich. Hyde Park bude možné sledovat živě a jeho poslední díly také ze záznamu. Chystá se také možnost pokládání dotazů on-line, tedy během vysílání, a diskuse. Podle údajů České televize si některou s aplikací pro chytrý mobilní telefon nebo tablet stáhlo už 200 tisíc uživatelů.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).