Hlavní navigace

Zprávy FTV Prima opět vyjedou do regionů, startují 2. května v Pardubicích

28. 4. 2015
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ ROZPIS – Zpravodajský kamion televize Prima navštíví během čtyř měsíců patnáct českých a moravských měst. Slibuje doprovodný program s různými hudebními skupinami.

Pojízdné zpravodajské studio televize Prima zabudované do útrob kamionu opět vyrazí na cesty do českých a moravských měst. Prima jej po loňské premiéře vyšle do terénu již tuto sobotu 2. května, kdy odstartuje letošní zpravodajská roadshow v Pardubicích. Poté se Zprávy FTV Prima ozvou každou sobotu až do 8. srpna z některého z českých nebo moravských měst. Letos ale kamion bude většinou brázdit české kraje, na Moravě se zastaví jen dvakrát na samém začátku cesty: 9. května v Brně a o týden později v Ostravě. Úplně poslední zastávkou má být 8. srpna Žatec.

K TÉMATU: Primě výjezdní zprávy zatím příliš nepomohly, vidělo je 517 tisíc diváků

Kromě živého vysílání Zpráv FTV Prima televize slibuje divákům možnost setkání s oblíbenými televizními tvářemi a zábavný odpolední program. Na každém místě, odkud se budou Zprávy FTV Prima vysílat, začne doprovodný program již v 15:00 hod. Vystoupí například Ewa Farna s kapelou, skupiny Maxim Turbulenc, Queenie, Taxmeni nebo známí muzikáloví zpěváci. Zájemci si mohou přijít pro podpis tváří zpravodajství i seriálů televize Prima – Všechny moje lásky, Cesty domů nebo Svatby v Benátkách, slibuje televize. V mobilním zpravodajském studiu se vystřídají všechny tři moderátorské dvojice hlavní zpravodajské relace Primy.

ebf - partner 1

LOŇSKÁ ROAD SHOW: Prima zahajuje vysílání zpráv z mobilního studia, objede 10 českých a moravských měst

Když jsme v loňském roce s naší zpravodajskou roadshow startovali, byli jsme napnutí, jak ji diváci přijmou. Reakce byly ale nesmírně pozitivní a celá roadshow nás naplnila velkým optimismem. Za celý realizační tým a moderátory tak můžu říct, že už se na další setkání s našimi diváky moc těšíme, říká šéfredaktorka zpravodajství FTV Prima Jitka Obzinová. Televize pro svoje výjezdy do regionů získala dva oficiální partnery, společnost Asekol a pojišťovnu Generali. Asekol na všech zastávkách umístí speciální maketu červeného kontejneru pro sběr vysloužilého elektra, kam budou moci diváci nosit vyřazené elektrospotřebiče, a Generali společně s BESIPem v sedmi městech zájemcům umožní vyzkoušet si simulovaný náraz při dopravní nehodě.


Foto: FTV Prima

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).