Hlavní navigace

Názor k aktualitě Zprávy televize Prima umožní hlasování pomocí hybridní aplikace od lupa.cz jsou už jako čučkaři - Konkretni parametry procesu odvolani jsou jen o technickem...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 23. 5. 2018 15:29

    lupa.cz jsou už jako čučkaři

    Konkretni parametry procesu odvolani jsou jen o technickem nastaveni. Kupr., pokud by pro odvolani byl potrebny vetsi pocet hlasu jak pro zvoleni, tak se male strany nebudou slucovat v nejake ucelovce, protoze akce protistrany snadno vyluxuje "jejich" zaslouzile. Vede to tedy k tomu, ze se musi podobne veci radne vykomunikovat napric spektrem. V ramci strany to pak cisti exponovana mista, coz politici z nizsich pater jiste privitaji a nebudou to svevolne blokovat.

    Jinak vase cisla jsou optimisticka, cehoz nechci zneuzit. Onech 35% je z odevzdanych hlasu, takze pres vsechny volice je to jeste vyrazne mene. Ale nejde o cisla, jde o pripusteni samotne myslenky, ze maji byt politici odvolatelni. Stejne jako kdyz napr. cleny predstavenstva akciove spolecnosti muze odvolat prislusna valna hromada, kdyz se sejde a rozhodne.

    Za dob feudalismu bylo nemyslitelne, aby si nevzdelani sedlaci vladli a volili...pak aby volili i zeny...a dnes je mozna potreba prekonat fobii i z toho, ze by volic odvolal politika, ktery ho zradil nebo oklamal.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).