Hlavní navigace

Abonenti satelitní Digi TV mohou ladit DoQ dočasně na jiné frekvenci

17. 10. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
17. 10. 2009

Dokumentární kanál DoQ je opět k dispozici na satelitu Thor 3, který parkuje na pozici 0,8 st. západně. Právě odtud byl před několika dny vyřazen stejně jako stanice Fishing&Hunting, a to z nabídky rumunské platformy Digi TV. DoQ je šířeno na transpondéru (frekvenci) konkurenční FocusSat s parametry: 11747/H, SR 28000, FEC 5/6, norma DVB-S. K dispozici je také kanál Sport Klub Poland.

Obě stanice jsou šířeny dočasně volně. Spolu s nimi zde vysílají v kódu Conax programy Kanal D, Partener TV, Sport Klub Romania, TV Paprika, Brava TV, Test BG a ještě jednou Sport Klub Poland. Zatím tak mohou sledovat všichni satelitní diváci stanice bez toho, aby byly abonenty platformy Digi TV. V minulých dnech došlo právě na Thoru vyřazení kanálu F&H, který taktéž patří společnosti IKO Cable. Přesto, že DoQ v platformě FocusSat disponuje českou stopou, nedá se počítat s tím, že bude zařazeno do nabídky Digi TV.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).