Hlavní navigace

Aktualizovali jsme pro vás rubriku Satelit

10. 1. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Logo satelitní digitální platformy DVB-S Autor: 115393
10. 1. 2011

Satelitní televize neustále ukazuje, že je nejdynamičtější platformou digitální televize. Změny jsou zde na denním pořádku, takže jsme pro vás museli letos poprvé tuto rubriku aktualizovat. Novinky se týkaly všech služeb z družice, tedy CS Linku, Digi TV, Skylinku a UPC Direct. Změny jsme však provedly také u volně šířených, tedy nekódovaných stanic.

PŘÍLOHA: Digitální satelitní televize v České republice

V satelitní platformě Digi TV jsme vyřadili především prémiové stanice HBO a Cinemax, které se operátor rozhodl k 11. lednu vyřadit poté, co neprodloužil se společností HBO Česká republika smlouvu na redistribuci. Změnou prošlo také logo Cartoon Network. Nejvíce aktualizací bylo provedeno ve Skylinku, kde se objevily nedávno například nové stanice Penthouse HD 1 a Golf Channel. Novinkou je také šíření Country Radia, což platí i pro CS Link. V UPC Direct jsme pak přistoupili k vyřazení Rush HD.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).