Hlavní navigace

Aktuálně.cz se také více zaměří na krajské zpravodajství

9. 9. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Další z tuzemských zpravodajských serverů vyhlásil větší zaměření na regionální resp. krajské zpravodajství. Tentokrát je řeč o Aktuálně.cz. Server ze stáje Centrum Holdings na poněkud delší adrese http://aktualne.centrum.cz/do­maci/regiony nyní připravil rozcestník mezi svými mutacemi pro jednotlivé kraje České republiky. Každá z nich kromě zpráv z dané oblasti přináší i regionálně zacílené služby vč. katalog firem Najisto.cz nebo motoristického inzertního serveru Cars.cz. Podle Centrum…

Další z tuzemských zpravodajských serverů vyhlásil větší zaměření na regionální resp. krajské zpravodajství. Tentokrát je řeč o Aktuálně.cz. Server ze stáje Centrum Holdings na poněkud delší adrese http://aktual­ne.centrum.cz/do­maci/regiony nyní připravil rozcestník mezi svými mutacemi pro jednotlivé kraje České republiky. Každá z nich kromě zpráv z dané oblasti přináší i regionálně zacílené služby vč. katalog firem Najisto.cz nebo motoristického inzertního serveru Cars.cz. Podle Centrum Holdings se časem mají přidat i další služby doplňující klasické regionální zpravodajství. Už dříve jsme vás informovali, že Centrum Holdings poskytne servis svého serveru Najisto.cz pro regionální zpravodajské weby rodiny Deník.cz.

Na začátku měsíce spustil své krajské zpravodajské mutace také server iDnes (http://kraje­.idnes.cz. Na informace z regionů se chtějí více zaměřovat i Novinky.cz. Ty se však vydávají poněkud odlišnou cestou, protože hodlají do zpravodajství z krajů aktivně zapojit čtenáře coby nehonorované korespondenty. O síti krajských zpravodajských webů uvažuje také veřejnoprávní Česká televize.(Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).