Hlavní navigace

Antik převede klienty mobilní služby pro iPhone na produkt Antik TV GO

22. 7. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

„Všechny oblíbené programy nyní můžete nosit s sebou v kapse. V nabídce Antik TV GO najdete více než 50 slovenských a českých TV i rozhlasových stanic,“ láká Antik.

Slovenský telekomunikační operátor Antik, který se zapsal čtenářům DigiZone.cz jako progresivní košická firma v oblasti IPTV, ukončí k 30. září podporu služby iphone.antik.sk. Antik o tom informoval zákazníky prostřednictvím e-mailu s následujícím zněním: Vaše oblíbená služba iphone.antik.sk bude od 1. října nahrazená službou Antik TV GO s mnohem větší programovou nabídkou a dalšími službami, jako jsou archiv a televizní program až na čtrnáct dní. Službu Antik TV GO je možné využívat jak na mobilních zařízeních (telefony a tablety), tak i díky počítači.

KL24

Z ARCHIVU: Čeká u nás satelitní televizi zemětřesení? Antik Sat dorazí i do Česka

Aplikaci Antik TV GO charakterizuje košická firma jako mobilní televizi pro celou rodinu. Všechny oblíbené programy nyní můžete nosit s sebou v kapse. V nabídce Antik TV GO najdete více než 50 slovenských a českých TV i rozhlasových stanic, představuje mobilní službu ve stručnosti Antik. V nabídce jsou například kanály RTVS, Markízy i JOJ, nechybí zde ale také některé lokální televize – mimo jiné TV Severka, TV Poprad nebo TV Považie. Z českých programů jsou zde přítomné televize Relax Pohoda, Rebel, Óčko, Šlágr TV, Harmonie TV a některé další.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).