Hlavní navigace

Aplikace ČT 24 pro iPad nově umožňuje komunikovat v Hydeparku

31. 8. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
31. 8. 2011

UVNITŘ NÁHLED Diváci zpravodajského kanálu ČT 24, kteří vlastní tablet iPad od Applu a sledují diskusní pořad Hydepark, mohou ode dneška komunikovat s hosty tohoto pořadu prostřednictvím aplikace ČT 24 pro iPad. Novinka je součástí třetí aktualizace aplikace zpravodajského kanálu veřejnoprávní televize pro iPady a umožňuje rovněž sledovat pořad Hydepark živě, případně si z archivu přehrát několik minulých dílů.

K TÉMATU: ČT 24 má speciální aplikaci pro tablety iPad od Applu

Hydepark je profilovým pořadem ČT 24 a od počátku je pevně propojen s novými médii. Chceme, aby lidé, kteří jej chtějí sledovat jinde než v televizi, měli operativní možnost posílat aktuální dotazy, reakce anebo diskutovat o tématu na chatu, vysvětlil výkonný ředitel divize Nová média ČT Milan Fridrich. Stejnou cestou půjdeme také u klíčového pořadu Otázky Václava Moravce, který v aplikacích, a to nejen na iPadu, dostane svoji speciální silnou sekci nejen s živým vysíláním, ale také interaktivní komunikací a možností sledovat poslední díly z archivu.

CIF24

Rozšíření aplikace ČT 24 o možnost pokládání dotazů v pořadu Hydepark se podle Fridricha postupně dočkají všechny operační systémy a chytré telefony, na nichž už funguje, ale zatím nebyla aktualizována. Aplikace ČT 24 pro tablet iPad funguje teprve měsíc, přesto si už stálo téměř deset tisíc lidí a dočkala se už třetí aktualizace. Podle neoficiálních informací ji má staženu asi čtvrtina majitelů iPadů v České republice.

Náhled nové funkce aplikace ČT 24 pro iPad, která umožňuje komunikovat s pořadem Hydepark (Foto: Česká televize)

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).