Hlavní navigace

Apple a Cisco se dohodli, spor o iPhone urovnán

22. 2. 2007
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Společnosti Apple a Cisco urovnaly svůj žhavý spor o název iPhone. Držitelem ochranné známky je již několik let společnost Cisco, která pod tímto názvem nedávno uvedla na trh řadu VoIP telefonů. Známější je však iPhone od Applu, čili multimediální mobilní telefon vybavený systémem OS X. Společnosti Apple a Cisco mohou nyní používat název iPhone pro své produkty kdekoliv na světě a zavázaly se, že v této věci již nebudou podnikat další právní kroky. Obě firmy budou také zkoumat možnost…

Společnosti Apple a Cisco urovnaly svůj žhavý spor o název iPhone. Držitelem ochranné známky je již několik let společnost Cisco, která pod tímto názvem nedávno uvedla na trh řadu VoIP telefonů. Známější je však iPhone od Applu, čili multimediální mobilní telefon vybavený systémem OS X. Společnosti Apple a Cisco mohou nyní používat název iPhone pro své produkty kdekoliv na světě a zavázaly se, že v této věci již nebudou podnikat další právní kroky. Obě firmy budou také zkoumat možnost spolupráce svých produktů. (MaLér.cz)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).