Hlavní navigace

Aukro umožňuje provozovatelům eshopů propojení se svým portálem

23. 11. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Aukro spolu s výrobci e-shopů vyvinulo řešení, které umožní propojení mezi eshopem obchodníka a portálem Aukro.cz. Propojení pomocí Aukro certified e-commerce solution mohou jako první využít klienti e-shopů od poskytovatelů FastCentrik.cz, ShopCentrik.cz, Shoptet.cz, inShop.cz a Religis.cz. Certifikovaného propojení mohou jako první využít přibližně tři tisícovky e-shopů běžících na Aukrem certifikovaných platformách. „Aukro představuje atraktivní obchodní kanál, na kterém se každý den prodá…

Aukro spolu s výrobci e-shopů vyvinulo řešení, které umožní propojení mezi eshopem obchodníka a portálem Aukro.cz. Propojení pomocí Aukro certified e-commerce solution mohou jako první využít klienti e-shopů od poskytovatelů FastCentrik.cz, ShopCentrik.cz, Shoptet.cz, inShop.cz a Religis.cz.

Certifikovaného propojení mohou jako první využít přibližně tři tisícovky e-shopů běžících na Aukrem certifikovaných platformách. „Aukro představuje atraktivní obchodní kanál, na kterém se každý den prodá 40 tisíc kusů zboží a je nejnavštěvovanější komerční stránku českého internetu. Pro e-shopy, které se na něj nově připojí, to představuje významnou podnikatelskou příležitost, “ říká David Vychytil, ředitel obchodního portálu Aukro.cz, a dodává: „Pokud na nabídku zareaguje jen jedno procento našich uživatelů, znamená to pro prodejce poptávku od 24 000 nových nakupujících.“ 

BRAND24

Díky certifikovanému řešení mohou provozovatelé e-shopů propojit svůj ochod a Aukro a vystavovat zboží na Aukru jednoduše v administraci e-shopu. „Výhodou je nejen vystavování zboží, ale také přijímání objednávek. Ty jsou ukládány jako objednávky vzniklé v e-shopu,“ říká David Vychytil, ředitel obchodního portálu Aukro.cz. Naopak nevýhodou jsou chystané poplatky za vystavení zboží, pro obchodníky je to jen jiný způsob reklamy a přivádění zákazníků, u něhož bude záležete na ceně, na nákladech na získaného klienta a jeho obrat.

Aukro tímto zahájilo oficiální projekt certifikace e-shop platforem, který je otevřený všem výrobcům e-shopů. Provozovatelům e-shopů je k dispozici konzultační tým, který jim zajistí veškerou technickou pomoc ze strany Aukra. Současně s certifikací Aukro připravilo poplatkové prázdniny, které se vztahují na nové prodejce se statusem Aukro+. Ti tak mají možnost si od prosince vyzkoušet obchodování na Aukru aniž by museli platit poplatky za vystavení.

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).