Hlavní navigace

Auto Motor und Sport HD s českou lokalizací ve Skylinku nepočítá

15. 3. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
15. 3. 2012

Tematický kanál Auto Motor und Sport HD, který byl zařazen koncem loňského roku do nabídky satelitního operátora Skylink, nepočítá s tím, že by v nejbližší době byl lokalizován do českého jazyka. Serveru DigiZone.cz to nedávno řekl Jaromír Glisník, který je pověřen integrací této služby spolu s ještě nedávno konkurenčním CS Linkem. Stanice se objevila v nabídce 23. listopadu 2011.

Z ARCHIVU: Skylink začal testovat nový HD program: německý motoristický AMS HD

Program je v nabídce zařazen jako dlouhodobý test bez časového omezení. Do budoucna však s jeho zařazením nepočítáme, řekl serveru DigiZone.cz Glisník s tím, že problémem u tohoto programu je právě absence lokalizace. Nabízet tento program zákazníkům bez češtiny nemá smysl, uvedl faktický šéf CS Linku a Skylinku. Program naopak začal nedávno vysílat u vybraných pořadů také bulharsky. Tento jazyk se však prozatím vyskytuje u minimálního počtu pořadů a primárním jazykem tak zůstává němčina.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).