Hlavní navigace

Automatický výdej balíků

30. 7. 2004
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Překvapuje vás, kolik zákazníků u online nákupů volí možnost osobního vyzvednutí zboží? S doručením bývá potíž, doručovatel přijde, když nejste doma, a stejně si pro zásilku musíte dojít na poštu. V německém Dortmundu nyní zkoušejí novou vymoženost: automatickou výdejnu zásilek. Říkají tomu Tower 24, protože se jedná o desetimetrovou věž s nepřetržitým provozem. Při objednávce zadáte vyzvednutí na věži a věž vám sama pošle emailem, sms nebo telefonicky upozornění, když je zásilka k odběru. Už…

Překvapuje vás, kolik zákazníků u online nákupů volí možnost osobního vyzvednutí zboží? S doručením bývá potíž, doručovatel přijde, když nejste doma, a stejně si pro zásilku musíte dojít na poštu. V německém Dortmundu nyní zkoušejí novou vymoženost: automatickou výdejnu zásilek. Říkají tomu Tower 24, protože se jedná o desetimetrovou věž s nepřetržitým provozem. Při objednávce zadáte vyzvednutí na věži a věž vám sama pošle emailem, sms nebo telefonicky upozornění, když je zásilka k odběru. Už byste nemuseli nadávat, že má pošta otevřeno jen do osmi. (via Economic Wizard)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor se zabývá výkonovým marketingem na internetu. Pracoval pro Advertures, Dobrý web a Outrider. Martin byl dříve redaktorem Lupy a dalších periodik o IT.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).