Hlavní navigace

AVG Identity Protection pro ochranu online identity nyní v češtině

5. 8. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Společnost AVG Technologies uvedla svůj program AVG Identity Protection v dalších osmi jazycích, mezi nimiž konečně nalezneme i češtinu. AVG Identity Protection je výsledkem akvizice Sana Security. Produkt byl představen letos na jaře spolu s AVG 8.5, ovšem původně jen ve verzi komunikující výhradně v angličtině. AVG Identity Protection může v systému fungovat jako doplněk libovolného rozšířenějšího antivirového programu, přičemž má bránit útokům vedeným s cílem krádeže hesel, odcizení podkladů…

Společnost AVG Technologies uvedla svůj program AVG Identity Protection v dalších osmi jazycích, mezi nimiž konečně nalezneme i češtinu. AVG Identity Protection je výsledkem akvizice Sana Security. Produkt byl představen letos na jaře spolu s AVG 8.5, ovšem původně jen ve verzi komunikující výhradně v angličtině. AVG Identity Protection může v systému fungovat jako doplněk libovolného rozšířenějšího antivirového programu, přičemž má bránit útokům vedeným s cílem krádeže hesel, odcizení podkladů k internetovému bankovnictví, čísel kreditních karet a dalších podobně citlivých dat.

AVG Identity Protection používá tzv. behaviorální analýzu, která zjišťuje odchylky od standardního chování programů. Pokud odhalí cokoli podezřelého, co by mohlo naznačovat pokus o krádež identity, odstraní hrozbu a ukončí danou aktivitu ještě před zasažením uživatelových dat, popisuje fungování programu tisková zpráva. Elektronická licence pro jeden počítač na dvanáct měsíců vyjde na 595 korun včetně DPH. Podporovány jsou systémy Windows XP a Windows Vista (vč. 64bitových verzí).

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).