Hlavní navigace

AXN přešlo na novou grafiku. Podívejte se, jak vypadá v praxi

8. 3. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
8. 3. 2011

UVNITŘ VIDEO Seriálový a filmový program AXN dnes přešel podle plánu na nový grafický vizuál. Server DigiZone.cz vás o této chystané změně informoval již koncem minulého týdne. Změnila se nejen samotná grafika, ale také logo stanice, které dostalo plastičtější tvar, jenž je patrný i na obrazovce. Identifikátor stanice je i nadále umístěn do pravého horního rohu.

K TÉMATU: AXN si oblékne 8. března nový grafický kabát. Podívejte se

Nový grafický vizuál má stanici připomenout televizním divákům a těm stávajícím ji zatraktivnit. Formát obrazu nadále zůstává původní, tedy 4:3. Nová grafika je k vidění na všech verzích, které jsou tuzemskému divákovi k dispozici u tuzemských operátorů, tedy Central Europe (upoutávky, grafika a reklamní bloky opatřené maďarštinou) a Czech (upoutávky a reklamní bloky jsou lokalizované pro tuzemského diváka). Jinak by tomu nemělo být ani u mutace AXN Romania v satelitní službě Digi TV.

cif 24 - early cena - média

Původní grafika AXN do 7. března 2011.

Nová grafika AXN od 8. března 2011.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).