Hlavní navigace

AXN začne vysílat 8. listopadu nové Charlieho andílky

24. 10. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
24. 10. 2011

Pamatujete si ještě na akční seriál Charlieho andílci ze sedmdesátých let? Pravděpodobně ano. Divákům ho nabídla nedávno kabelová a satelitní televize AXN. Ta chce na jeho úspěch navázat a v listopadu přinese jeho zcela novou verzi z letošního roku. Termín vysílání prvního dílu byl podle programových plánů stanice stanoven na úterý 8. listopadu ve 22 hodin. Vysílat se bude vždy s týdenní periodicitou.

Tipy C

ČTĚTE TAKÉ: Nové díly stand up comedy Na stojáka od HBO na webu týdeníku Reflex

Akční seriál Charlieho andílci, natočený v roce 2011 podle populárního hitu ze 70. let, vypráví o trojlístku odvážných a krásných soukromých vyšetřovatelek. První z nich je Abby Sampsonová (Rachael Taylorová), princezna z Park Avenue, z níž se stala zlodějka světového formátu. Druhou z hrdinek je Kate Princeová (Annie Ilonzehová), bývalá policistka z Miami, která ztratila snoubence i kariéru. Třetí z “andílků” je Gloria, zkompromitovaná vojačka, která umí perfektně zacházet s výbušninami, přiblížila mluvčí HBO Česká republika Pavla Brožková. V 70. letech si seriál získal popularitu tím, že ženy představil v rolích, které byly doposud představitelné pouze pro muže.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).