Hlavní navigace

Barrandov chystá nové díly Českého milování a další lifestylový magazín

5. 8. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
5. 8. 2010

OPRAVENO Chystané novinky pro zářijové večery dnes novinářům nečekaně odhalila také digitální plnoformátová televize Barrandov. Diváci se mohou těšit například na lifestylový magazín Tajemství, který ponese vždy jiný podtitul, tedy Tajemství lásek slavných (4. září), Tajemství bulváru – Lež nebo realita (11. září), Tajemství bulváru – Lidé kolem něj (18. září) nebo Tajemství dětí slavných rodičů (25. září).

ČTĚTE TAKÉ: Multiplex 2 spustí dokrývač v Jincích u Příbrami, pokryje lépe Brdy

Diváci budou moci nahlédnout do života Agáty Hanychové, Petra Jandy, Heleny Vondráčkové, Filipa Renče, Báry Nesvadbové, Ondřeje Brouska a řady dalších. Barrandov se též vrací k cyklu České milování, kdy odvysílá premiérově jedenáct epizod. Jejich završením bude vánoční speciální díl. O další novince, populárně naučném pořadu Epocha jsme vás informovali již dnes dopoledne. Vysílat se bude od 5. září.

Křisťálová Lupa 24 hlasovani

K TÉMATU: Barrandov chystá na září nový lifestylový magazín Epocha

Připravena je také řada seriálů a dokumentů, mezi kterými nebudou chybět Chlapci a chlapi, Extrémní postavy, Lovec a oběť, Šance na přežití nebo Pekelná kuchyně. Z filmů se snaží Barrandov diváky lákat na premiéru Purpurových řek 2 nebo Ďábelské jízdy. Také v září stanice sází na své silné České pátky. V nich se objeví Lvi salónů, Nikdo se nebude smát nebo Konec agenta W4C prostřednictvím psa pana Foustky. Mezi podzimní novinky bude patřit také seriál Profesionálové, který bude variací na stejnojmenný formát TV JOJ. Objeví se v něm například Pavel Liška, Petr Čtvrtníček nebo Matěj Hádek.

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).