Hlavní navigace

TV Barrandov spustí kromě avizovaných kanálů i stanici Barrandov Muzika

29. 3. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Nejbližším projektem, který Barrandov Televizní Studio rozjede, je Kino Barrandov. To odstartuje 18. dubna. Stanice bude dostupná v multiplexu 3.

Nejen stanice Kino Barrandov a Barrandov Plus, ale i program Barrandov Muzika chystá v letošním roce spustit provozovatel plnoformátové Televize Barrandov, společnost Barrandov Televizní Studio. Informuje o tom server Týden.cz, který vlastní stejně jako tento kanál mediální skupina Empresa Media miliardáře Jaromíra Soukupa. Patřičnou ochrannou známku už má budoucí provozovatel zaregistrovanou. Redakce našeho webu už o ni psala začátkem tohoto měsíce. Empresa Media zatím o nové stanici neprozradila jakékoliv informace, tedy ani to, kde bude distribuována a zdali půjde o volný, případně placený kanál.

K TÉMATU: TV Barrandov si krátce před startem nových kanálů registruje známku Barrandov Muzika

Soukupův mediální dům se snažil spustit hudební kanál už v minulosti, respektive chtěl vlastnicky vstoupit do projektu slovenského kanálu Senzi TV, jehož provozovatelem je televize Joj. Informaci přinesl na konci července loňského roku server MediaGuru.cz. Jednání pro Soukupa nakonec nedopadla a jak se nyní ukazuje, rozhodl se jít cestou spuštění vlastního televizního projektu. Zdali půjde o podobnou stanici, jako je například Šlágr TV, je otázkou. Jak již bylo řečeno, veškeré informace o novém projektu jsou prozatím neznámé. Na českém trhu už funguje řada původních i zahraničních hudebních stanic.

WT100

ČTĚTE TAKÉ: Kino Barrandov odstartuje 18. dubna, nabídne i erotiku s Emmanuellou

Nejbližším televizním projektem, který Barrandov Televizní Studio rozjede, je Kino Barrandov. To odstartuje 18. dubna. Stanice bude dostupná v multiplexu 3 společnosti Czech Digital Group (CDG), kterou stoprocentně ovládají České Radiokomunikace. Program bude orientován na filmy a seriály. O měsíc později, v průběhu května, bude spuštěna stanice Barrandov Plus. Půjde o kombinaci dokumentárního a dětského kanálu, což znamená, že stanice bude konkurovat nejen programům, jako je Prima Zoom nebo Kino Svět, ale na druhé straně i projektům Déčko od České televize a TV Písnička provozovatele Šlágr TV.

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).