Hlavní navigace

Barrandovský čumáček se zaměří na vtipná videa domácích mazlíčků

19. 6. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEO Zájemci mají několik možností, jak se mohou do této soutěže přihlásit. Podmínkou je zaslání videa s jejich psem, kočkou, králíkem, morčetem, případně jiným živočichem.

Plnoformátová televize Barrandov prozradila, jaký pořad se skrývá za ochrannou známkou Čumáček, respektive Barrandovský čumáček, kterou si registrovala minulý měsíc na Úřadu průmyslového vlastnictví (ÚPV). Jak už možná mnozí čtenáři tušili, čumáčky budou domácí mazlíčci, tedy ať už psi, kočky nebo třeba morčata či králíci. Titul Barrandovský čumáček má získat ten, který bude mít podle diváků televize největší herecký talent. Stanice při této příležitosti spustila také speciální webovou stránku http://www.barran­dovskycumacek.cz/.

WT100

NEPŘEHLÉDNĚTE: TV Barrandov má nový web, láká i na tituly vydavatelství Empresa Media

Zájemci, kteří se chtějí letní soutěže televize Barrandov zúčastnit, mohou vyplnit na internetu speciální formulář, případně mohou zaslat přihlášku a ukázku se svým mazlíčkem klasickou poštou. Co se týká nahrávky, tu mohou soutěžící uložit buďto na YouTube, přímo do formuláře (nahrávka musí mít do 10 MB), na internetové úložiště (Úschovna, Leteckápošta atd.), případně ji nahrát na DVD, a jak již bylo řečeno, odešlou ji klasickou poštou. Co se týká evidence přihlášek, těch jsou podle seznamu zatím necelé dvě desítky. Soutěžící se tu však objeví se zpožděním.

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).