Hlavní navigace

Betaverze Stream.cz už běží

21. 12. 2006
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Dnes večer byla spuštěna betaverze očekávané komunitní služby pro sdílení videa Stream.cz. Spuštění betaverze bylo naplánováno na 21.12. v 21:12. Patrick Zandl na svém blogu napsal: Spuštění Stream TV je zatím třeba chápat jako poloveřejný provoz. Chtěli jsme vám dát nějaký hezký dárek k vánocům, protože dotazů na to, jak to bude vypadat, padá celá řada. To, co uvidíte v prosinci na www.stream.cz ale není zdaleka všechno, co chystáme. Zatím zde najdete ochutnávku našeho zpravodajství, našich…

Dnes večer byla spuštěna betaverze očekávané komunitní služby pro sdílení videa Stream.cz. Spuštění betaverze bylo naplánováno na 21.12. v 21:12. Patrick Zandl na svém blogu napsal: Spuštění Stream TV je zatím třeba chápat jako poloveřejný provoz. Chtěli jsme vám dát nějaký hezký dárek k vánocům, protože dotazů na to, jak to bude vypadat, padá celá řada. To, co uvidíte v prosinci na www.stream.cz ale není zdaleka všechno, co chystáme. Zatím zde najdete ochutnávku našeho zpravodajství, našich seriálů a pořadů či hudby. A když říkám ochutnávku, myslím tím ochutnávku. Nenajdete zde například možnost se zaregistrovat, protože registrace zpřístupní některé funkce, které zatím nebudou veřejně dány v plen. Ostrá verze má být spuštěna začátkem roku 2007. (Marigold)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).