Hlavní navigace

Betaverze Windows 7 oficiálně ke stažení

9. 1. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Široká uživatelská veřejnost si konečně může vyzkoušet dlouho očekávanou betaverzi Windows 7. K dispozici je 32bitová a 64bitová verze v angličtině. Odkazy vedou přímo k ISO obrazům instalačních DVD. K dispozici je také betaverze Windows Server 2008 R2. Uvolněná betaverze je buildem číslo 7000. Stejné označení si nesla verze, která utekla do výměnných sítí před několika dny. Trpěla problémem, kvůli kterému mohlo dojít k poškození MP3 souborů, ovšem ten již Microsoft vyřešil opravou. Uvolněná…

Široká uživatelská veřejnost si konečně může vyzkoušet dlouho očekávanou betaverzi Windows 7. K dispozici je 32bitová a 64bitová verze v angličtině. Odkazy vedou přímo k ISO obrazům instalačních DVD. K dispozici je také betaverze Windows Server 2008 R2.

Uvolněná betaverze je buildem číslo 7000. Stejné označení si nesla verze, která utekla do výměnných sítí před několika dny. Trpěla problémem, kvůli kterému mohlo dojít k poškození MP3 souborů, ovšem ten již Microsoft vyřešil opravou. Uvolněná betaverze je první z testovacích verzí, které si oficiálně může vedle odborné veřejnosti a novinářů vyzkoušet i široká uživatelská veřejnost. Máte-li dostatek paměti, můžete si Windows 7 vyzkoušet třeba díky Virtual PC.

Vše důležité o Windows 7 v kostce naleznete v našem průběžně aktualizovaném redakčním speciálu.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).