Hlavní navigace

Bill Gates: do Internetu budeme hodně investovat i bez Yahoo

19. 2. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Bill Gates v rozhovoru pro agenturu Reuters pronesl několik zajímavých prohlášení. Odmítnutou nabídku Microsoftu na převzetí portálu Yahoo označil za velmi férovou a podle něj nyní Microsoft nehodlá na své nabídce nic měnit. Zároveň zdůraznil, že Microsoft bude do internetových projektů investovat velké peníze ať už Yahoo koupí či nikoliv. Můžeme si dovolit velké investice do technologií a marketingu. Uděláme to s Yahoo nebo i bez něho, řekl doslova. Tato silná slova si lze vyložit jako tlak na…

Bill Gates v rozhovoru pro agenturu Reuters pronesl několik zajímavých prohlášení. Odmítnutou nabídku Microsoftu na převzetí portálu Yahoo označil za velmi férovou a podle něj nyní Microsoft nehodlá na své nabídce nic měnit. Zároveň zdůraznil, že Microsoft bude do internetových projektů investovat velké peníze ať už Yahoo koupí či nikoliv. Můžeme si dovolit velké investice do technologií a marketingu. Uděláme to s Yahoo nebo i bez něho, řekl doslova. Tato silná slova si lze vyložit jako tlak na akcionáře Yahoo, že si Microsoft může nakonec na Internetu najít jinou nevěstu, i když sám Bill Gates přiznává, že převzetí Yahoo by pro Microsoft bylo nejjednodušší cestou. (SITA)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).