Hlavní navigace

Blesk.cz a DeníkSport.cz čelí DDoS útoku

1. 10. 2008
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Servery vydavatelství Ringier se opakovaně v krátké době staly terčem DDoS útoku. Minulý týden jsme vás informovali o útoku na slovenský bulvární server Čas.sk a tento týden oznámilo vydavatelství Ringier také útok na své české projekty, konkrétně bulvární server Blesk.cz a sportovní zpravodajský server DeníkSport.cz. Akce neznámých útočníků vypukla už v pondělí 29. září krátce po poledni. Vydavatelství Ringier společně se svými partnery na odstranění problému aktivně pracuje a snaží se…

Servery vydavatelství Ringier se opakovaně v krátké době staly terčem DDoS útoku. Minulý týden jsme vás informovali o útoku na slovenský bulvární server Čas.sk a tento týden oznámilo vydavatelství Ringier také útok na své české projekty, konkrétně bulvární server Blesk.cz a sportovní zpravodajský server DeníkSport.cz. Akce neznámých útočníků vypukla už v pondělí 29. září krátce po poledni. Vydavatelství Ringier společně se svými partnery na odstranění problému aktivně pracuje a snaží se důsledky útoku maximálně eliminovat. Za dočasnou nedostupnost stránek se tímto všem čtenářům omlouváme, uvádí Ringier ČR ve své dnešní tiskové zprávě.

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).