Hlavní navigace

Blog.sme.sk – nejúspěšnější doupě bloggerů

28. 1. 2005
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Hranici 100 bloggerů včera překonal komunitní projekt slovenského deníku SME blog.sme.sk. Zájem o blogování na navštěvovaném serveru je obrovský, stejně jako zájem čtenářů, což znamená, že celková návštěvnost zanedlouho přeskočí i český POOH. Lidé kolem Tomášů Belly a Uleje se opravdu těší velké oblibě, díky čemuž se jim daří udržovat vysokou kvalitu příspěvků, mají totiž z čeho vybírat. Za dobrým výsledkem ale stojí především mateřský web SME online. Neberou sekci blog jako nějaký póvl, naopak…

Hranici 100 bloggerů včera překonal komunitní projekt slovenského deníku SME blog.sme.sk. Zájem o blogování na navštěvovaném serveru je obrovský, stejně jako zájem čtenářů, což znamená, že celková návštěvnost zanedlouho přeskočí i český POOH. Lidé kolem Tomášů Belly a Uleje se opravdu těší velké oblibě, díky čemuž se jim daří udržovat vysokou kvalitu příspěvků, mají totiž z čeho vybírat. Za dobrým výsledkem ale stojí především mateřský web SME online. Neberou sekci blog jako nějaký póvl, naopak s ní počítají a dokonce ji chtějí vyhrazovat stále větší prostor na úvodní stránce.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor do května 2013 působil jako CEO srovnávače Heureka.cz, předtím pracoval v jablonecké společnosti Miton. Vystudoval Hospodářskou fakultu v Liberci a příležitostně píše svůj blog Oříšek.net.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).