Hlavní navigace

Blogger.com postihl celkový výpadek

13. 5. 2011
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Google řeší výpadek své populární služby Blogger.com. Známá služba pro vedení blogů je už několik hodin mimo provoz. K výpadku došlo po pravidelném servisním zásahu do systému, problémy prý nesouvisí s nasazováním nového rozhraní pro administraci, které se již delší dobu připravuje. Momentálně je Blogger.com v režimu read-only. To znamená, že jednotlivé blogy jsou dostupné, ale nefunguje jejich administrace. Navíc zmizely články a komentáře z posledních hodin řádného provozu služby. Google…

Google řeší výpadek své populární služby Blogger.com. Známá služba pro vedení blogů je už několik hodin mimo provoz. K výpadku došlo po pravidelném servisním zásahu do systému, problémy prý nesouvisí s nasazováním nového rozhraní pro administraci, které se již delší dobu připravuje.

Momentálně je Blogger.com v režimu read-only. To znamená, že jednotlivé blogy jsou dostupné, ale nefunguje jejich administrace. Navíc zmizely články a komentáře z posledních hodin řádného provozu služby. Google slibuje, že je obnoví.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).