Hlavní navigace

Boom mobilního marketingu prý nastane nejdříve v roce 2011

11. 12. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Náš sesterský server Podnikatel.cz přináší rozsáhlý rozhovor s Janou Vyhlídalovou, tedy ředitelkou pro informační a reklamní služby společnosti Telefónica O2. Rozhovor se točí okolo mobilního marketingu a reklamy v mobilních telefonech. Existují výzkumy, podle kterých 91 procent uživatelů mobilních telefonů má svůj telefon do jednoho metru od sebe přes celý den. A spousta lidí si nedokáže představit, jak by mohla bez telefonu žít, říká Jana Vyhlídalová, když vypočítává výhody mobilního…

Náš sesterský server Podnikatel.cz přináší rozsáhlý rozhovor s Janou Vyhlídalovou, tedy ředitelkou pro informační a reklamní služby společnosti Telefónica O2. Rozhovor se točí okolo mobilního marketingu a reklamy v mobilních telefonech. Existují výzkumy, podle kterých 91 procent uživatelů mobilních telefonů má svůj telefon do jednoho metru od sebe přes celý den. A spousta lidí si nedokáže představit, jak by mohla bez telefonu žít, říká Jana Vyhlídalová, když vypočítává výhody mobilního marketingu.

Český mobilní marketing je na tom prý dosti slušně. Když se budeme srovnávat s trhy jiných zemí, tak si troufám říci, že máme mobilní marketing na poměrně vysoké úrovni. Jsme relativní malý a mladý trh ve srovnání se zahraničím a přesto nabízíme široké portfolio produktů mobilního marketingu, uvedla Jana Vyhlídalová, která však očekává, že příští rok bude ještě ve znamení vzdělávání trhu. Boom bych viděla na období let 2011 a 2012, upřesňuje ředitelka pro informační a reklamní služby Telefóniky O2. Více ve výše odkazovaném rozhovoru.

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).