Hlavní navigace

Borland hledá kupce. Prodává Delphi

8. 2. 2006
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Borland hledá kupce pro své vývojářské produkty Delphi, C++ Builder, C# Builder a JBuilder. Případný kupec získá zmíněné produkty, know-how, zaměstnance i stávající zákazníky. Borland totiž mění své priority a prodejem těchto produktů si chce uvolnit ruce. David Intersimone (viceprezident společnosti) uklidňuje stávající uživatele, že vývoj Delphi ani dalších produktů prodejem neskončí. Naopak slibuje, že prodej bude znamenat flexibilněji vývoj zmíněných produktů. (Blog.borland.com)

Borland hledá kupce pro své vývojářské produkty Delphi, C++ Builder, C# Builder a JBuilder. Případný kupec získá zmíněné produkty, know-how, zaměstnance i stávající zákazníky. Borland totiž mění své priority a prodejem těchto produktů si chce uvolnit ruce. David Intersimone (viceprezident společnosti) uklidňuje stávající uživatele, že vývoj Delphi ani dalších produktů prodejem neskončí. Naopak slibuje, že prodej bude znamenat flexibilněji vývoj zmíněných produktů. (Blog.borland­.com)

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).