Hlavní navigace

Britská ITV zveřejnila vánočního průvodce. Na co se mohou těšit čeští satelitní diváci?

17. 12. 2012
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ DOKUMENT ITV si pro své diváky připravila řadu filmů, které odvysílá ve vysokém rozlišení. Na své si přijdou jak děti, tak i dospělí. Britská ITV vysílá na satelitu nekódovaně.

Britská vysílací společnost ITV zveřejnila na konci minulého týdne programového průvodce, který se týká vánočních svátků na jejích kanálech ITV 1 až ITV 4. Díky tomu, že signál z družice Astra 1N je možné zachytit také nad územím České republiky, budou se moci těšit z její sváteční nabídky také naši diváci, tedy pochopitelně za podmínky, že mají svou parabolu natočenou na pozici 28,2 stupně východně. ITV nabídne o vánocích řadu speciálů svých oblíbených pořadů i některé společenské formáty.

K TÉMATU: Jaké budou Vánoce na nekódovaných TV ze zahraničí? Plné koncertů i atraktivních filmů

Jedním z hlavních lákadel bude dokument The Spice Girls Story: Viva Forever! Stanice ITV 1, kterou je možné sledovat ze satelitu také v HD verzi, odhalí zákulisí jedné z nejpopulárnějších dívčích kapel Velké Británie, přinese rozhovory s jejími bývalými členkami, interview s příbuznými a známými a zaměří se i na členy týmu, kteří „tahali“ za nitky v zákulisí. Dokument je připraven na 24. prosince a nebude jedinou hudební událostí na ITV 1. Televize nabídne 1. ledna koncert Gyryho Barlowa a jeho přátel. Barlow je známou postavou britského společenského života. Působí i jako porotce v X Factoru.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Hudební fanoušci se mají na co těšit. 3sat nabídne na Silvestra opět atraktivní koncerty

Pokud bychom měli jmenovat některé speciály seriálů, které se na obrazovce ITV 1 objeví, půjde například o Panství Dowton. Z toho viděli čeští diváci na programu ČT 1 prozatím dvě série, v Británii byla letos odvysílána třetí. Na leden jsou pak připraveny tři nové díly Vražd v Midsomeru. Co se týká zahraničních filmů, těch bude na ITV 1 celá řada. Dospělí se mohou těšit na Lásku nebeskou, Trable v ráji, Prázdniny, Pokání, King Konga, Ostrov nebo Zemi mrtvých, děti pak například na Toy Story 1, 2; Prasátko Babe (oba dva díly) nebo Grinche. Všechny filmy by měly být odvysílány v HD kvalitě.

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).